Продукти за 1 омлет: 3 яйца, 2 домата, 4 супени лъжици прясно мляко, 50-100 г настърган кашкавал, олио, сол, черен пипер. 
Техника на приготвяне: Разбийте хубаво яйцата и им добавете прясното мляко, солта и черния пипер. Измийте доматите, срежете ги на половинки и ги настържете на едро ренде докато останат само люспите. Прибавете ги към яйцата. Разбъркайте всичко добре и опържете в силно нагорещено олио. Омлетът се пържи от двете страни до зачервяване. Когато стане готов го извадете в чиния, настържете отгоре 50-100 г кашкавал и го сгънете на две. Поднесете още горещ по желание украсен с резенче суров домат и стрък магданоз.
Да ви е сладко!
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
четвъртък, 14 февруари 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 

 
 
Изглежда апетитно :)
Дам. :)