Продукти за 4 порции: Две големи тиквички, 3 яйца, 1 чаена лъжичка сол, 1/2 чаена лъжичка бакпулвер, 100 г извара, 100 г брашно, олио, кисело мляко, копър и чесън за овкусяване.
Техника на приготвяне: Измийте, обелете и настържете тиквичките на едро ренде. Посолете ги и като пуснат сок ги изстискайте за да се отцедят. В голяма купа смесете и разбъркайте добре всички продукти. Загрейте олиото в тиган и със супена лъжица загребвайте от сместа и я опържете за 3-4 минути от двете страни. Когато станат готови ги поднесете гарнирани с кисело мляко със счукан чесън и копър.
Добър апетит!
Най-четени
-
Е точно такава рецепта няма да намерите никъде. :) Не е от кухнята на баба ми, и в рецептите на вашите баби също едва ли ще я откриете. Тази...
четвъртък, 14 февруари 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)