Продукти за 4 порции: Две големи тиквички, 3 яйца, 1 чаена лъжичка сол, 1/2 чаена лъжичка бакпулвер, 100 г извара, 100 г брашно, олио, кисело мляко, копър и чесън за овкусяване.
Техника на приготвяне: Измийте, обелете и настържете тиквичките на едро ренде. Посолете ги и като пуснат сок ги изстискайте за да се отцедят. В голяма купа смесете и разбъркайте добре всички продукти. Загрейте олиото в тиган и със супена лъжица загребвайте от сместа и я опържете за 3-4 минути от двете страни. Когато станат готови ги поднесете гарнирани с кисело мляко със счукан чесън и копър.
Добър апетит!
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
четвъртък, 14 февруари 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)