Продукти за 30 ореховки: 4 яйчени белтъка, 6 супени лъжици кафява захар, 1 чаена чаша смлени орехови ядки, 4 супени лъжици пълнозърнесто брашно, 1 супена лъжица канела, 1 супена лъжица мед, по желание половинки орехови ядки за украса.
Техника на приготвяне: Разбийте захарта и белтъците на сняг най -добре с миксер. Внимателно и по малко добавете меда, ореховите ядки, брашното и канелата за да не се слегнат белтъците. С лъжичка оформете малки ореховки, по желание ги украсете с половинки орехови ядки и ги опечете в тава с намалена хартия. Пекат се в загрята до 180 градуса фурна до зачервяване.
Вкуснотийка. :)
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
събота, 16 февруари 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)