Продукти за 30 ореховки: 4 яйчени белтъка, 6 супени лъжици кафява захар, 1 чаена чаша смлени орехови ядки, 4 супени лъжици пълнозърнесто брашно, 1 супена лъжица канела, 1 супена лъжица мед, по желание половинки орехови ядки за украса.
Техника на приготвяне: Разбийте захарта и белтъците на сняг най -добре с миксер. Внимателно и по малко добавете меда, ореховите ядки, брашното и канелата за да не се слегнат белтъците. С лъжичка оформете малки ореховки, по желание ги украсете с половинки орехови ядки и ги опечете в тава с намалена хартия. Пекат се в загрята до 180 градуса фурна до зачервяване.
Вкуснотийка. :)
Най-четени
-
Е точно такава рецепта няма да намерите никъде. :) Не е от кухнята на баба ми, и в рецептите на вашите баби също едва ли ще я откриете. Тази...
събота, 16 февруари 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)