Продукти за 8 порции:8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена лъжица канела, 1 чаена лъжица карамфил.
Техника на приготвяне: Ябълките се измиват,
отрязват се капачетата и се издълбава малко от вътрешността. Ядките,
подправките и меда се смесват и с полученото се пълнят ябълките.
Запушват се с капачетата и се пекат на 200 градуса фурна около 40
минути. Сервират се след като се охладят.
Вкусен есенно зимен десерт.
Най-четени
-
Е точно такава рецепта няма да намерите никъде. :) Не е от кухнята на баба ми, и в рецептите на вашите баби също едва ли ще я откриете. Тази...
събота, 23 февруари 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)