Продукти за 6-8 порции: 600 г свинско месо от плешка, добре е да бъде по-тлъсто може да се добавят и парченца пушена сланина около 200 г, 1 1/2 кг кисело зеле, олио, червен пипер, черен пипер на зърна, няма нужда да се соли.
Техника на приготвяне: Свинското и сланината се нарязват на едри парчета и се пържат с олиото. Като се поопържат се заливат с малко вода да се задушат. Добавя се нарязаното на ситно кисело зеле, червения пипер и 10 - тина зрънца черен пипер. Всичко се вари 45 минути.
Вареното свинско месо с кисело зеле е едно от най-лесните за изпълнение ястия.
Поднася се с червено вино. Добър апетит!
Най-четени
-
Продукти за 1 омлет: 3 яйца, 2 домата, 4 супени лъжици прясно мляко, 50-100 г настърган кашкавал, олио, сол, черен пипер. Техника на приг...
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)