събота, 23 февруари 2013 г.

Варено свинско месо с кисело зеле

,
Продукти за 6-8 порции: 600 г свинско месо от плешка, добре е да бъде по-тлъсто може да се добавят и парченца пушена сланина около 200 г, 1 1/2 кг кисело зеле, олио, червен пипер, черен пипер на зърна, няма нужда да се соли. 
Техника на приготвяне: Свинското и сланината се нарязват на едри парчета и се пържат  с олиото. Като се поопържат се заливат с малко вода да се задушат. Добавя се нарязаното на ситно кисело зеле, червения  пипер и 10 - тина зрънца черен пипер. Всичко се вари 45 минути. 

Вареното свинско месо с кисело зеле е едно от най-лесните за изпълнение ястия. 
Поднася се с червено вино. Добър апетит!







0 коментара to “Варено свинско месо с кисело зеле”

Публикуване на коментар

 

Нашата кухня Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates