Продукти: 1 пакет кори за баница, 4 яйца, 300 г краве сирене, 1 чаена чаша кисело мляко, 1/2 чаена лъжичка сода бикарбонат, 150 мл олио.
Техника на приготвяне: Приготвя се плънка от яйцата, сиренето, млякото, содата и малко мазнина. Една по една корите се разстилат, загъват се на 1/3 та и се поръсва с част от плънката. Навива се на руло и се и се свива като охлюв в средата на тавата. Всяка следваща кора се върти около първата. Подредената баница се наръсва отгоре с мазнина и се пече в предварително нагрята фурна, докато придобие златист цвят.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
понеделник, 28 януари 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)