петък, 12 октомври 2012 г.

Зимна салата от ряпа и моркови

,
Продукти за 10 порции:  300 г бяла ряпа, 300 г черна ряпа, 300 г моркови, 300 г ябълки, 4-5 черни маслини, 100 мл олио или зехтин, 30 мл оцет или лимонов сок, 1 връзка магданоз и сол на вкус.
Техника на приготвяне:  Всички продукти се почистват, а ябълките се обелват и се настъргват на едро ренде. Продуктите се разбъркват и се овкусяват с оцет или лимонов сок, сол, зехтин или олио. Отгоре салатата се поръсва със нарязан на ситно магданоз и с украсява с маслините.

Зимна салата от ряпа и моркови


0 коментара to “Зимна салата от ряпа и моркови”

Публикуване на коментар

 

Нашата кухня Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates