Продукти за четири порции: Около 1 кг картофи, 30 г масло, сол, копър.
Техника на приготвяне: Обелените и измити картофи се нарязват на едри кубчета.
Сваряват се в подсолена вода. След сваряване се отцеждат добре от водата. В тиган се слага маслото да се разтопи и сварените картофи се запържват леко. Опитва се на сол и ако е нужно се добавя. Още горещи се поръсват със ситно нарязан копър и се разбъркват. Поднасят се топли като гарнитура на агнешко или свинско месо.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
четвъртък, 5 април 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
