Продукти за една порция: 2 яйца, 15 г масло, 100 г кисело мляко, сол, оцет, червен пипер.
Техника на приготвяне: Яйцата се чукват в кипяща вода, в която е добавено сол и половин супена лъжица оцет. Когато жълтъкът се обвие в белтъка и побелее яйцата се изваждат с решетъчна лъжица и се поставят върху предварително разбърканото кисело мляко. Маслото се разтопява, добавя се червен пипер и така приготвено се изсипва върху яйцата. По желание това ястие може да се приготви със стрито и затоплено сирене вместо киселото мляко.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
сряда, 18 април 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
