Продукти за една порция: 200 г гъби, 20 г оцет, 20 г бяло вино, 5 скилидки чесън, 10 г олио, 5-6 зърна черен пипер, 3 г сол, дафинов лист, копър, магданоз.
Техника на приготвяне: Подбират се еднакви по големина гъби. Измиват се добре. От останалите продукти се прави марината (кипват се). Гъбите се варят 15 минути в маринатата. Оставят се да истинат в течността. Поднасят се като ордьовър в комбинация с картофена салата или се сервират отделно. Съхраняват се в буркан в хладилника.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
събота, 10 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)