събота, 10 март 2012 г.

Мариновани гъби

,
Продукти за една порция: 200 г гъби, 20 г оцет, 20 г бяло вино, 5 скилидки чесън, 10 г олио, 5-6 зърна черен пипер, 3 г сол, дафинов лист, копър, магданоз.
Техника на приготвяне: Подбират се еднакви по големина гъби. Измиват се добре. От останалите продукти се прави марината (кипват се). Гъбите се варят 15 минути в маринатата. Оставят се да истинат в течността. Поднасят се като ордьовър в комбинация с картофена салата или се сервират отделно. Съхраняват се в буркан в хладилника.


0 коментара to “Мариновани гъби”

Публикуване на коментар

 

Нашата кухня Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates