Продукти за една порция: 200 г гъби, 20 г оцет, 20 г бяло вино, 5 скилидки чесън, 10 г олио, 5-6 зърна черен пипер, 3 г сол, дафинов лист, копър, магданоз. 
Техника на приготвяне: Подбират се еднакви по големина гъби. Измиват се добре. От останалите продукти се прави марината (кипват се). Гъбите се варят 15 минути в маринатата. Оставят се да истинат в течността. Поднасят се като ордьовър в комбинация с картофена салата или се сервират отделно. Съхраняват се в буркан в хладилника.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 10 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
