Продукти за една порция: 130 г маруля, 1/2 яйце, 50 г червено цвекло, 10 г олио или зехтин, 2 г сол, 3 г оцет или лимонов сок.
Техника на приготвяне: Измитата маруля се накъсва на букетчета. Яйцето се сварява твърдо и се нарязва на кръгове. Върху всяко едно букетче се поставя колело от твърдо свареното яйце. Цвеклото се вари до омекване. Нарязва се с къдраво ножче и се нарежда между марулята. Подредената по този начин салата се наръсва със сол и се подправя с олиото (зехтин) и оцет (лимонов сок). Поднася се веднага след приготвяне. 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
четвъртък, 15 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
