Продукти за една порция: 130 г маруля, 1/2 яйце, 20 г пресен лук, 10 г растително масло, 2 г сол, 10 г лимон (оцет)
Техника на приготвяне: Измитата и нарязана на тънко маруля се разстила върху чиния. Върху нея се нарежда нарязано на колела твърдо сварено яйце. Нарязаният пресен лук се поставя отгоре на купчинка. Салатата се посолява на вкус и се залива с растителното масло (олио) и със сок от лимон или оцет според вкуса. Поднася се веднага.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 10 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
