Продукти за една порция: 30 г къси макарони, 30 г сирене, 10 г праз лук, сол, черен пипер, 10 г краве масло.
Техника на приготвяне: Кипва се вода и в нея се прибавят солта и макароните. Когато макароните се сварят се прибавят сиренето и нарязаният на дребно праз лук. Накрая се прибавя кравето масло. Супата се поднася топла и поръсена със смлян черен пипер. При желание супата може да се приготви с бульон по избор вместо с вода.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
четвъртък, 22 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)