Продукти за една порция: 30 г къси макарони, 30 г сирене, 10 г праз лук, сол, черен пипер, 10 г краве масло.
Техника на приготвяне: Кипва се вода и в нея се прибавят солта и макароните. Когато макароните се сварят се прибавят сиренето и нарязаният на дребно праз лук. Накрая се прибавя кравето масло. Супата се поднася топла и поръсена със смлян черен пипер. При желание супата може да се приготви с бульон по избор вместо с вода.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
четвъртък, 22 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
