Продукти за една порция: 100 г лук, 10 г краве масло, 10 г брашно, 20 г сирене, 20 г кашкавал, 1 филийка хляб.
Техника на приготвяне: Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото. Прибавя се брашното и когато добие златист цвят се залива с хладка вода. Подсолява се и се вари. Филийките хляб необходими за предвидените порции се препичат леко във фурната или микровълнова печка, намазват се с масло и се пекат отново до пожълтяване. Готовите опечени филийки се нареждат в супника и се поръсват с настърганите сирене и кашкавал, а отгоре се излива лучената супа. По желание в супата могат да се добавят свински пръжки. 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
четвъртък, 22 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
