Продукти за една порция: 200 г бульон по избор, 20 г моркови, 20 г керевиз, сол, 20 г праз лук, 80 г тиква, 50 г прясно мляко, 1/2 яйце, 5 г брашно, 10 г краве масло.
Техника на приготвяне: Нарязаните на парчета моркови и керевиз се варят в бульона. Прибавя се праз лукът. Когато поуврят се добавя тиквата нарязана на кубчета. Подсолява се. Изчаква се да уври и тиквата. Прясното мляко се разбива с 1/2 яйце и се добавя в супата. Накрая в готовата супа се пуска малка бучка краве масло.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
четвъртък, 22 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)