Продукти за една порция: 100 г гъби, 100 г картофи, 50 г зеле, 50 г червени домати, 10 г вино, 25 г праз лук, 10 г олио, 2 г сол, 3 г оцет, магданоз или копър.
Техника на приготвяне: Нарязаните  картофи и гъбите се сваряват в малко вода с вино и се нарязват. Добавя се и нарязаният на ситно праз лук. Смесват се и се овкусяват със сол, олио и оцет. Украсяват се с резенчета домати и се поръсват с нарязан на ситно магданоз или копър. 
 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
неделя, 18 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
