Продукти за осем порции: 500 г къси макарони, 200 г майонеза, 1/2 кофичка кисело мляко, 10 г чесън, маринована червена капия, маслини, мариновани гъби, лимон, черен пипер.
Техника на приготвяне: Сварените макарони се отцеждат от водата и се изплакват със студена вода. Разпределят се в малки чинии. Майонезата се смесва с киселото мляко и счукан чесън и се разбърква. Полученият сос се разпределя върху порциите макарони, така че да не се разтече. Порциите се украсяват симетрично с нарязана на парченца червена маринована капия, нарязани мариновани гъби, маслини и резенчета лимон. Поръсва се леко със смлян черен пипер. 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
неделя, 18 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
