Продукти за осем порции: 500 г къси макарони, 200 г майонеза, 1/2 кофичка кисело мляко, 10 г чесън, маринована червена капия, маслини, мариновани гъби, лимон, черен пипер.
Техника на приготвяне: Сварените макарони се отцеждат от водата и се изплакват със студена вода. Разпределят се в малки чинии. Майонезата се смесва с киселото мляко и счукан чесън и се разбърква. Полученият сос се разпределя върху порциите макарони, така че да не се разтече. Порциите се украсяват симетрично с нарязана на парченца червена маринована капия, нарязани мариновани гъби, маслини и резенчета лимон. Поръсва се леко със смлян черен пипер.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
неделя, 18 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)