четвъртък, 15 март 2012 г.

Ордьовър от птиче месо

,
Продукти за една порция: 100 г пиле, 50 г картофи, 50 г кисели краставички или 25 г пресни краставички, 20 г зелена салата, 1/2 яйце, 10 г червени домати, 10 г маслини, майонеза, горчица, сол, черен пипер, лимон.
Техника на приготвяне: Пилето се сварява и се обезкостява. Нарязва се на тънки парченца. Сварените картофи, краставичките, червените домати и маслините също се нарязват. Всичко се размесва добре. Добавят се 1-2 супени лъжици майонеза и се подправя със сол, смляният черен пипер и лимонов сок. Отново се разбърква добре и се поднася гарнирано със зелена салата.


0 коментара to “Ордьовър от птиче месо”

Публикуване на коментар

 

Нашата кухня Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates