Продукти за една порция: 150 г цвекло, 10 г олио или зехтин, 1 г сол, 3 г лимонов сок.
Техника на приготвяне: Цвеклото се измива и се сварява добре 3-4 часа, докато омекне. Кората се обелва. Нарязва се на малки късчета или се настъргва. Подправя се със сол, олио или зехтин и лимонов сок и се поднася. Червеното цвекло също така би могло да се използва за украса на други салати.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)