Продукти за една порция: 150 г цвекло, 10 г олио или зехтин, 1 г сол, 3 г лимонов сок.
Техника на приготвяне: Цвеклото се измива и се сварява добре 3-4 часа, докато омекне. Кората се обелва. Нарязва се на малки късчета или се настъргва. Подправя се със сол, олио или зехтин и лимонов сок и се поднася. Червеното цвекло също така би могло да се използва за украса на други салати.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
