Продукти за една порция: 200 г филе от скумрия, 30 г краве масло, 2 г сол, магданоз, черен пипер, 20 г моркови, 10 г керевиз, дафинов лист, лимонов сок.
Техника на приготвяне: Филето от скумрия се вари с морковите, керевиза, дафинов лист и лимонов сок. Свареното филе и зеленчуци с смилат с машинка за месо или с пасатор. Маслото отделно се разбива на пяна и се съединява със смляната скумрия. Сместа се разбърква добре. Добавя се още лимонов си и се посолява. Преди поднасяне пастетът се поръсва със ситно нарязан магданоз и малко черен пипер.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
неделя, 18 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)