Продукти за една порция: 200 г филе от скумрия, 30 г краве масло, 2 г сол, магданоз, черен пипер, 20 г моркови, 10 г керевиз, дафинов лист, лимонов сок.
Техника на приготвяне: Филето от скумрия се вари с морковите, керевиза, дафинов лист и лимонов сок. Свареното филе и зеленчуци с смилат с машинка за месо или с пасатор. Маслото отделно се разбива на пяна и се съединява със смляната скумрия. Сместа се разбърква добре. Добавя се още лимонов си и се посолява. Преди поднасяне пастетът се поръсва със ситно нарязан магданоз и малко черен пипер.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
неделя, 18 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
