Продукти за една порция:  2 броя раци, 1 яйце, 20 г картофи, 10 г керевиз, 10 г моркови, 20 г карфиол, 20 г зелен фасул, 15 г зелена салата, 20 г домати, 10 г маслини, 10 г олио, 45 г майонеза, 25 г кисело мляко 4 г сол, 4 г оцет, 10 г бира.
Техника на приготвяне: Раците се варят във вода с нарязаните моркови, керевиза, сол, оцет и бира. Ако сме купили сварени раци се варят 10 минути, а ако сме купили сурови се варят най малко 1 час. Сварени се оставят да истинат в течността. Вече истинали се почистват. От тях се поднася опашката гарнирана с всички останали продукти, а разбърканата с кисело мляко майонеза се поднася отделно в сосиера. 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
