Продукти за една порция: 100 г свински език, 40 г картофи, 10 г моркови, 1/4 яйце, 15 г аншоа, 1 г сол, 10 г олио, 3 г оцет, 5 г магданоз, черен пипер.
Техника на приготвяне: Измитият език се вари в подсолена вода. Още топъл се бели от ципата. Нарязва се на малки парчета и се смесва със сварените и нарязани моркови и картофи. Поставя се в чиния на купчинка украсена с парченца аншоа и яйце и се поръсва с нарязан на ситно магданоз и черен пипер.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)