събота, 17 март 2012 г.

Свински език със зеленчуци

,
Продукти за една порция: 100 г свински език, 40 г картофи, 10 г моркови, 1/4 яйце, 15 г аншоа, 1 г сол, 10 г олио, 3 г оцет, 5 г магданоз, черен пипер.
Техника на приготвяне: Измитият език се вари в подсолена вода. Още топъл се бели от ципата. Нарязва се на малки парчета и се смесва със сварените и нарязани моркови и картофи. Поставя се в чиния на купчинка украсена с парченца аншоа и яйце и се поръсва с нарязан на ситно магданоз и черен пипер.



0 коментара to “Свински език със зеленчуци”

Публикуване на коментар

 

Нашата кухня Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates