Продукти за една порция: 100 г свински език, 40 г картофи, 10 г моркови, 1/4 яйце, 15 г аншоа, 1 г сол, 10 г олио, 3 г оцет, 5 г магданоз, черен пипер.
Техника на приготвяне: Измитият език се вари в подсолена вода. Още топъл се бели от ципата. Нарязва се на малки парчета и се смесва със сварените и нарязани моркови и картофи. Поставя се в чиния на купчинка украсена с парченца аншоа и яйце и се поръсва с нарязан на ситно магданоз и черен пипер.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
