Продукти за една порция: 150 г цвекло, 25 г хрян, 10 г олио или зехтин, 1 г сол, 3 г лимонов сок.
Техника на приготвяне: Обеленото и нарязано на кръгове цвекло се вари в малко подсолена вода. Веднъж сварено веднага се измива със студена вода, за да остане червеният цвят. Подправя се със олио или зехтин и лимонов сок и се поръсва равномерно с настърганият хрян. Поднася се веднага.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
