Продукти за една порция: 140 г агнешко месо от гърдичките, няколко стръка пресен лук, магданоз, 2 г сол, 4-5 зърна черен пипер, лимон, 50 г ориз. 
Техника на приготвяне: Агнешкото месо се измива и залива със студена вода. Вари се 1 и 1/2 час на умерен огън. Месото се изважда и полученият бульон се прецежда. Месото се нарязва и се връща в прецеденият бульон. Оставя се да поври още, като се отстранява образувалата се пяна. Добавят се нарязаният пресен лук и почистеният и измит ориз. Накрая се прибавя нарязаният на ситно магданоз. Супата се поднася подправена със смлян черен пипер и лимонов сок. 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 24 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
