Продукти за една порция: 2 яйца, 15 г масло или олио, сол.
Техника на приготвяне: Яйцата се разбиват много добре на пяна с вилица или с миксер. Изсипват се в тиган със силно нагорещена мазнина. Получената яйчена палачинка не се обръща, а се повдига леко отстрани, така че суровата течност да се изтече под вече изпърженото. Омлетът се пържи само от едната страна. По този начин става много сочен. Напълно изпържен омлетът се прегъва на две, посолява се и се поднася горещ. 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
понеделник, 26 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
