Продукти за една порция: 2 яйца, 1/2 китка магданоз, 15 г масло или олио, сол.
Техника на приготвяне: Яйцата се разбиват добре както за омлет натюр. Прибавя се измитият и нарязан на ситно магданоз. Сместа се изсипва в тиган със силно нагорещена мазнина, като се пържи само от едната страна. Поднася се веднага, горещ, като е желателно да се постави в затоплена чиния. По този начин омлетът не спада и има по-добър вид.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
понеделник, 26 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)