Продукти за една порция: 2 яйца, 1/2 китка магданоз, 15 г масло или олио, сол.
Техника на приготвяне: Яйцата се разбиват добре както за омлет натюр. Прибавя се измитият и нарязан на ситно магданоз. Сместа се изсипва в тиган със силно нагорещена мазнина, като се пържи само от едната страна. Поднася се веднага, горещ, като е желателно да се постави в затоплена чиния. По този начин омлетът не спада и има по-добър вид. 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
понеделник, 26 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
