Продукти за една порция: 40 г сирене, 20г майонеза, горчица, лимонов сок. 
Техника на приготвяне: Сиренето се смачква много добре. Смесва се майонезата и се бърка до получаване на еднородна смес. Прибавят се лимонов сок и 1/2 чаена лъжичка горчица. Отново се разбърква. Поставя се за 1/2 час в хладилник за да се вкорави малко. Пастетът се поднася намазан на филийки хляб.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
