Продукти за една порция: 40 г сирене, 20г майонеза, горчица, лимонов сок.
Техника на приготвяне: Сиренето се смачква много добре. Смесва се майонезата и се бърка до получаване на еднородна смес. Прибавят се лимонов сок и 1/2 чаена лъжичка горчица. Отново се разбърква. Поставя се за 1/2 час в хладилник за да се вкорави малко. Пастетът се поднася намазан на филийки хляб.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)