Продукти за една порция: 50 г мая за хляб, 02 г краве масло, 10 г прясно мляко, 5 г лук.
Техника на приготвяне: Маслото се поставя в тиган и след като се постопи се добавя маята. Бърка се докато сместа се изглади и стане пухкава. Лукът се настъргва на най-ситното ренде и се прибавя към сместа. Последно се прибавя прясното мляко и отново се разбърква. Пастетът се поднася намазан върху филийки хляб.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)