Продукти за една порция: 50 г мая за хляб, 02 г краве масло, 10 г прясно мляко, 5 г лук.
Техника на приготвяне: Маслото се поставя в тиган и след като се постопи се добавя маята. Бърка се докато сместа се изглади и стане пухкава. Лукът се настъргва на най-ситното ренде и се прибавя към сместа. Последно се прибавя прясното мляко и отново се разбърква. Пастетът се поднася намазан върху филийки хляб.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 17 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
