Продукти за една порция: 40 г домати, 80 г чушки, 50 г краставици, 20 г лук, 30 г сирене, 5 г магданоз, 10 г олио или зехтин, 1 г сол, 3 г оцет или лимонов сок.
Техника на приготвяне: Доматите, краставиците и лукът се нарязват на тънки кръгове, а чушките на пръстени. Нареждат се на пластове по следният ред: домати, краставици, чушки, а лукът се нарежда най-отгоре като мрежа. Овкусява се със сол, зехтин или олио и лимонов сок (оцет). Най-отгоре се настъргва сиренето и се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
петък, 30 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)