Продукти за една порция: 40 г домати, 80 г чушки, 50 г краставици, 20 г лук, 30 г сирене, 5 г магданоз, 10 г олио или зехтин, 1 г сол, 3 г оцет или лимонов сок.
Техника на приготвяне: Доматите, краставиците и лукът се нарязват на тънки кръгове, а чушките на пръстени. Нареждат се на пластове по следният ред: домати, краставици, чушки, а лукът се нарежда най-отгоре като мрежа. Овкусява се със сол, зехтин или олио и лимонов сок (оцет). Най-отгоре се настъргва сиренето и се поръсва със ситно нарязан магданоз. 
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
петък, 30 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
