Продукти за една порция: 100 г гъби, 10 г масло, 10 г брашно, сол, черен пипер, копър или магданоз. *
Техника на приготвяне: Гъбите се почистват и нарязват на дребно. Залива се с хладка вода, подсоляват се и се слагат да врят на тих огън. Взема се малко от бульона и в него се разтваря брашното. Получената каша се смесва с останалия бульон. Супата се оставя да се свари на тих огън. Към края се добавя маслото. По желание след сваляне на супата от огъня може да се добави и 40 г прясно мляко. Супата се поднася подправена със смлян черен пипер и нарязан на дребно магданоз или копър. 
*Добавка от мен - може в супата да се приготви с кубче бульон Маги по избор.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
събота, 24 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
