Продукти за една порция: 200 г спаначни коренчета, 10 г олио (зехтин), 2 г сол, 3 г оцет (лимонов сок), черен пипер.
Техника на приготвяне: Млади коренчета от спанак се измиват много добре и се сваряват леко на пара. Овкусяват се със сол, олио или зехтин, оцет или лимонов сок на вкус. Поднасят се поръсени със смлян черен пипер или разбъркани с кисело мляко, като в този случай не се подкиселяват.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
понеделник, 19 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
