Продукти за една порция: 200 г спаначни коренчета, 10 г олио (зехтин), 2 г сол, 3 г оцет (лимонов сок), черен пипер.
Техника на приготвяне: Млади коренчета от спанак се измиват много добре и се сваряват леко на пара. Овкусяват се със сол, олио или зехтин, оцет или лимонов сок на вкус. Поднасят се поръсени със смлян черен пипер или разбъркани с кисело мляко, като в този случай не се подкиселяват.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
понеделник, 19 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)