Продукти за една порция: 1 чаена чаша бира, 200 г сирене, 200 г масло, 1 чаена лъжичка горчица, хляб. 
Техника на приготвяне: Бирата се слага на слаб огън да кипне. Маха се от огъня и към нея се прибавят стритото сирене и част от маслото. Бърка се с дървена лъжица и се прибавя и горчицата. Бие се, докато истине. Хлябът се реже на малки филийки или хапки и се препича до зачервяване. Полученият пастет се маже върху препеченити и намазани с масло филийки. Филийките се подреждат в тавичка и се слагат във фурната, колкото да се постоплят. Поднасят се след супата или като предястие.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
петък, 9 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
