Продукти за една порция:  130 г маруля, 20 г пресен лук, 40  репички, 10 г олио, сол и 3 г оцет.
Техника на приготвяне:  Почистените и измити марулени листа се нарязват на дълго и тънко. Украсяват се с репички, от които с правят рози. За да се приготвят розите кората на добре измитите и почистени от коренчетата репички се реже на листенца от дъното към върха без да се отрязва напълно. Лукът се реже на дълго и тънко. Преди да се сервира салатата се поръсва със сол, олио и оцет и веднага се поднася. По този начин марулята запазва всичките си хранителни елементи.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
петък, 9 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
