Продукти за една порция: 180 г прясно мляко, 50 г зеле, 75 г картофи, 15 г моркови, 10 г грах, 10 г масло, сол, захар, магданоз или копър.
Техника на приготвяне: Почистените и нарязани на малки парчета моркови се варят в подсолена вода. Когато поуврят се добавят грахът и зелето нарязано на дълго и тънко. Всички зеленчуци се варят до омекване. Прибавя се прясното мляко и след като кипне се опитва на сол. Прибавя се 1/2 чаена лъжичка захар. Накрая в готовата супа се прибавя малка бучка масло. Готовата супа се поднася поръсена с нарязан на дребно магданоз или копър. 
                                   
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
сряда, 21 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
