Продукти за една порция: 100 г картофи, 50 г кисели ябълки, 25 грама краставички корнишони, 50 г моркови, горчица, сол, лимонов сок, олио или зехтин.
Техника на приготвяне: Обелените картофи и моркови се сваряват. Нарязват се на кубчета. Ябълките и краставичките се обелват и също се нарязват на кубчета. Поставят се съд, разбъркват се и се подправят със сол. Отделно лимоновият сок се смесва с една чаена лъжичка горчица и малко олио или зехтин. С получената смес се залива салатата и отново се разбърква.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
събота, 24 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)