Продукти за една порция: 2 яйца, 120 г стар лук, 16 г масло, 6 г галета, сол. Техника на приготвяне: Лукът се нарязва на тънки полумесеци и се задушава. Прибавя се галетата и когато всичко стане златисто се посолява. Разбитите яйца се пържат в силно нагорещена мазнина, както при омлет натюр. Посолява се, добавя се приготвената плънка от лук, сгъва се на две и се поднася в затоплена чиния.
Най-четени
-
Продукти за 10 порции: 1 кг домати, 1кг патладжани, 1 кг чушки, 4 люти чушлета, 2 глави 4 глави чесън, 100 мл олио, 50 мл оцет, сол на вкус...
сряда, 28 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)