Продукти за една порция: 2 яйца, 120 г стар лук, 16 г масло, 6 г галета, сол. Техника на приготвяне: Лукът се нарязва на тънки полумесеци и се задушава. Прибавя се галетата и когато всичко стане златисто се посолява. Разбитите яйца се пържат в силно нагорещена мазнина, както при омлет натюр. Посолява се, добавя се приготвената плънка от лук, сгъва се на две и се поднася в затоплена чиния.        
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
сряда, 28 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
