Продукти за една порция: 60 г моркови, 60 г зеле, 50 г червено цвекло, 50 г ряпа, 10 г олио (зехтин), 2 г сол, оцет, лимон, магданоз, яйце, маслини.
Техника на приготвяне: Зеленчуците се измиват добре. Зелето се нарязва на тънко, а останалите се настъргват. Разбъркват се и се овкусяват със сол, олио или зехтин, оцет или лимонов сок. Салатата се поръсва с нарязан на ситно магданоз и се украсява в кръг с  маслини, нарязани на четвъртинки яйца и лимонови резенчета.
Най-четени
- 
Продукти за 8 порции: 8 големи узрели жълти ябълки, 1 чаена чаша смлени орехи, 1/2 чаша смлени шам фъстъци, 4 супени лъжици мед, 1 супена ...
неделя, 18 март 2012 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)



 
 
